Anmeldelse af Onlinetræner.dk

onlinetræner1

Onlinetræner.dk er en hjemmeside, der blandt andet tilbyder personlige online coaching, samt skræddersyet trænings- og kostprogrammer. Hvis du har problemer med din motivation, kan Onlinetræner.dk være svaret for dig. Her kan du så flere coaching sessioner, samt  kontrol af dine performance og resultater. Har du brug for en til at svinge pisken, så gør Onlinetræner.dk det gerne.

Bibehold din motivation hele vejen i gennem træningsforløbet

Det kræver meget motivation og disciplin at fuldføre et trænings- og kostprogram over mange, mange måneder. Der kan hurtigt slackes på det. Måske du misser et måltid her og der. Måske du misser en træning her og der. Det er faktisk ikke problemet på lang sigt. Problemet er, hvis du ikke overholder dit kostprogram over flere dage. Hvis du ikke sørger for at træne hele tiden. Det er problemet. Så når du ikke dine målsætninger. Derfor kan det være en rigtig god ide at have sig en personlig træner, der eksempelvis kontrollerer dig hver 14. dag og som kan se, hvis du ikke overholder din træning.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *