HHrevi.dk

hhrevi

HHrevi.dk er en hjemmeside, der tilbyder din virksomhed hjælp med:

  • Daglig bogføring
  • Momsregnskab
  • Lønregnskab
  • Betalinger
  • Debitor-/kreditorbogholderi
  • Perioderegnskaber
  • Budgetlægning
  • Hjælp til selvangivelse
  • Revisormappe til ekstern revisor

Det er vigtigt som virksomhed at have styr på regnskabet og det daglige bogholderi, så at virksomhedens regnskab er retvisende. HHrevision kan altså hjælpe dig og din virksomhed med revision.

Hvad er revision?

Revisionsarbejde bliver lavet af en revisor. Formålet er, at kunne godkende, om et årsregnskab opfylder den danske lov vedrørende regnskaber. Flere selskabstyper i Danmark er underlagt krav om revision. Det er revisorerne, der er registrerede eller godkendte, der udfører revision i den private sektor, hvorimod det er rigsrevisionen, der udfører revision i den offentlige sektor.

Rådgivning

Revisorerne skal sørge for at regnskabet giver et retvisende billede af virksomhedens økonomiske situation. Men det er ikke det eneste, som revisionsarbejdet handler om. Det handler også om at rådgive til, hvordan økonomiske aktiviteter kan effektiviseres. De kan altså hjælpe med økonomistyring.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *