Pengepiloten.dk

pengepiloten

Pengepiloten.dk er én af de førende blogs på internettet, der handler om lån penge på internettet heriblandt SMS lån, Kviklån, Minilån, Quicklån med flere. Du kan desuden også finde a-kasse, fagforeninger, bredbånd og meget mere. Pengepiloten.dk er en blog, som bestræber sig efter at give den søgende et bedre overblik, sammenligne produkter og derved skabe et fundament for et bedre valg og derved køb.

Markedet for online lån

Markedet for online lån er et meget ugennemsigtigt markedet. Der er rigtigt mange udbydere af lån på nettet. Der er faktisk mange flere end 20 udbydere. Derudover er der rigtigt mange forskellige typer af lån, som før nævnt SMS lån, kviklån, minilån og så videre. Derfor er det, at Pengepiloten prøver at skabe gennemsigtighed og overblik over de forskellige udbydere og lån på markedet. Der er store prisforskelle på de enkelte lån. Eksempelvis viser en rapport for Forbruger- og Konkurrencestyrelsen, at det koster 190 kroner at låne 1.000 kroner hos den billigste udbyder af kviklån. Det koster derimod 370 kroner hos den dyreste udbyder af kviklån at låne 1.000 kroner. Det er netop det, som Pengepiloten prøver at skabe overblik over.

Lån penge på internettet bliver mere og mere populært

Pengepiloten.dk er et produkt af, at det bliver mere og mere populært at låne penge på internettet. Især kviklånet har fået flere og flere kunder de seneste mange år. Eksempel optog danskerne år 2010 20.384 kviklån. Dette sted til 118.469 kviklån i år 2013. I år 2014 optog omkring 75.000 danskere omkring 160.000 kviklån. Her udgjorde det samlede lånebeløb omkring 430 millioner kroner. Hvis vi ser på selve kreditomkostningerne i markedet for kviklån, så er de også steget markant fra at udgøre 9 millioner i år 2010 til at udgøre 90 millioner i år 2013 til at udgøre 140 millioner i år 2014. Det svarer altså til en fordobling på næsten 16 gange.

 

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *